Cranio na tandartsbezoek

Annemiek heeft Fadym meerdere keren een Cranio behandeling gegeven een paar dagen na zijn tandarts bezoek. Tijdens een gebitsbehandeling komt er veel druk op het kaakgewricht en is er kans op blokkades.Aangezien Fadym onderin zijn gebit meerdere diastase heeft moet hij ook meerdere keren per jaar naar de tandarts.  

Afgelopen winter heeft Fadym ook last gehad van mok. Door de diastases was 1 van zijn kiezen mobiel geworden en hij had dus ook verschillende ontstekingen in zijn mond (hij slikte dus dagelijks ontstekingsvloeistof in) dat taste dus zijn weerstand aan. Met alleen zalfjes en voedingssupplementen kreeg ik de mok niet onder controle. Na de lymfe behandeling werd de mok niet erger en leek het zelf iets beter (ook ander smeersel gebruikt op aanraden van Annemiek).Toen de inmiddels loszittende kies eruit was gehaald werd de mok langzaamaan beter.
Annemiek behandeld mijn paard op een fijne manier. Doordat ze zelf veel rust uitstraalt blijft mijn paard ook rustig. Ze ziet precies wat hij nodig heeft en aankan op dat moment.Het is altijd mooi om te zien hoevaak hij een release laat zien tijdens een behandeling. Door haar kunde geeft hij zich helemaal over aan haar.Ook de uitleg die ze bij de behandelingen geeft zijn erg fijn en duidelijk.